Hur HelloFresh förändrade min familjs middagrutiner

Man skulle kunna säga att jag lever ett hektiskt liv, men det är en underdrift. Med Kristian som spelar fotboll och är hängiven medlem den lokala brädspelsklubben blir det en hel del skjutsande fram och tillbaka. Lägg därtill Sara som tränar boxning tre gånger i veckan så förstår ni att jag ligger som en skottspole på vägarna.

När vi väl kommer hem på kvällen är det för sent att börja med middagen. Åtminstone för sent för den middagen jag skulle vilja börja med. Eftersom jag oftast inte hunnit handla slutar det ideligen med mammas numera ökänt torra mackor toppade med vad som finns i kylen för dagen.

En kväll när jag satt och väntade på Kristian vid fotbollsplanen träffade jag en annan mamma, Josefina. Hon såg oförskämt fräsch ut. Josefina berättade att hon hade testat en ny matkasse, HelloFresh. “Den har verkligen gjort mitt liv enklare”, sa Josefina. 

Klicka här för att använda min kod som ger dig 30% rabatt på dina två första kassar från HelloFresh

När jag kom hem registrerade jag mig för en familjekasse för fyra personer. Det tog bara någon minut, och att välja måltider gick ännu snabbare eftersom recepten var märkta med “vegetarisk”, “barnvänlig”, och så vidare. Kristian var helt insjunken i sin laptop där han utforskade nya strategier för sitt senaste brädspel, men Saras entusiasm tilltog när hon fick nys om att man kunde se näringsinnehållet för alla recept online. Vi betalade 699 kr för vår första kasse, vilket bara är 58 kr per portion.

Veckan efter anlände vår första kasse utanför dörren. Barnen öppnade den direkt och började utforska innehållet. Min första tanke var att det skulle bli ett stort projekt att sortera efter deras röra, men icke. Ingredienspåsarna var märkta med olika färger, så vi kunde direkt se vilket recept de tillhörde. Dessutom kom ingredienserna i anpassade mängder, vilket passar oss som ofta får slänga rester.

Handla nu med min kod – 30% rabatt på dina två första HF kassar

Eftersom det var fredag valde vi att laga tacos först. Men inte sådan tacos som vi brukar laga på fredagar utan räktacos med sötpotatis och gurksallad. På 35 minuter var alltsammans klart, och resultatet talade för sig självt. Till och med Kristian, som normalt är ganska svårflörtad när det gäller mat, gillade det. Resten av recepten gick lika enkelt att laga – och smakade lika gott. Sedan dess har HelloFresh haft en självklar plats i vårt hem.

Nu slipper jag stressa lika mycket utan vet att jag har tid att laga en ordentlig middag när jag kommer hem. Samtidigt får jag mer tid över för annat såsom att hjälpa barnen med läxorna och umgås med min man. Och eftersom det finns så många recept att välja mellan, finns det alltid något som alla familjemedlemmar tycker om. 

Vill du också testa? Isåfall får du just nu 30% på dina två första kassa. Klicka här ❤️

This article contains a sponsored offer from HelloFresh.

Be the first to comment on "Hur HelloFresh förändrade min familjs middagrutiner"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*